Se știe și faptul că fiecare criză aduce cu ea și oportunități. Ne-am fi putut opri aici în discuție la această temă, dacă nu ar fi fost realitățile în jurul crizelor mult mai complicate și nu ar cere reflecții mai profunde dincolo de afirmații pozitive. Dacă nu ne-ar fi afectat viața personală și profesională.

Probabil ca ai fost sau poate chiar acum ești în căutare a cuvintelor potrivite, acțiunilor necesare și atitudinilor ce ar încuraja familia ta, colegii de serviciu sau prietenii răvășiți de situații dificile ale vieții.

Am trăit și eu nu odată starile ce vin în aceste momente… Responsabilitate, neputință, confuzie…

După 6 ani de lucru cu persoanele care trec prin crize ale vieții și consiliind peste 3000 de persoane care s-au adresat la Linia Verde Prevenire Suicid, am creat sistemul meu de răspuns la durere. pe care aș dori să-l împărtășesc și cu tine.

Te invit cu drag să discutăm despre principiile comunicării cu persoanele, care trec prin situații critice ale vieții. Vino cu mine să reflectăm la modul în care putem oferi susținere, la oportunitățile de creștere, pe care ni le oferă crizele și la pașii ce-i putem face pentru a contribui la depășirea crizei, prin care trece o persoană, de care îți pasă. Hai să păstrăm relațiile chiar atunci când ele scârțîie. fiind afectate de criză. Și asta trece… Contează cum…

Te aștept cu drag!

Taxa de participare 150 lei (include o băutură). Ceilalți bani merg pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice și ca și donație pentru Linia Verde Prevenire Suicid

Locul evenimentului și bilete online vor apărea în prima săptămână din Iunie.

Detalii eveniment pe facebook https://www.facebook.com/events/2037907429791559/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *