Cumpără bilet acum!

În 11 februarie Clubul de Dezvoltare Personală te invită la o ședință nouă!

De data aceasta, de Sfântul Valentin, te invităm cu drag să discutăm despre carieră și dragoste.

Te așteaptă speakeri și invitați pe măsură, care vor vorbi din experiența lor profesională și personală.

Și nu vei pleca fără temă de casă și instrumente psihologice, care să contribuie la succesul tău și să te ajute să excelezi în echilibrul între viața personală și cea de carieră.

Și pe final – surprize 🙂
***
Clubul de Dezvoltare Personală este un spațiu de cunoaștere de sine, de informare și de motivare personală pentru persoane cu pasiune pentru continuă creștere. Ședințele sunt moderate de către psihologi, specialiști în dezvoltare personală.

Bilete online – aici https://www.fest.md/ro/bilete/diverse/eu-cariera-si-sfantul-valentin-club-de-dezvoltare-personala

Taxa de participare – 150 lei.
Participând la acest eveniment, susții o cauză nobilă. Clubul de Dezvoltare Personală face parte din programul ConsultPlus, care prestează servicii profesioniste de consultanță și treninguri în dezvoltarea organizațională și dezvoltarea personală – un program de colectare de fonduri pentru Linia Verde Prevenire Suicid administrată de către Altruism Moldova


Eveniment pe Facebook – https://www.facebook.com/events/172344626829960/

 

Participând la acest eveniment, susțineți o cauză nobilă. Clubul de Dezvoltare Personală face parte din programul ConsultPlus, care prestează servicii profesioniste de consultanță și treninguri în dezvoltarea organizațională și dezvoltarea personală – un program de colectare de fonduri pentru Linia Verde Prevenire Suicidadministrată de către Altruism Moldova

Clubul de Dezvoltare Personală este un spațiu de cunoaștere de sine, de informare și de motivare personală pentru oamenii prosperi, pasionați de dezvoltarea personală. Conceptul original al Clubului aparține psihogului Liuba Ceban și Altruism Moldova. Ședințele Clubului vor fi moderate de către mai mulți psihologi, specialiști în dezvoltare personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *