Criza vine când nu te aștepți. Și dacă unii îți spun simplist că e o cauză clară la mujloc și ce ai de făcut, tu la sigur știi că nu este așa. Tu știi că ceva mult mai profund se întâmplă în sufletul tău. Ceva, ce ai dori să poți înțelege și controla, dar cu cât mai mult încerci, se pare că îți scapă și mai mult.  Știi că doar îndemnurile să fii puternic nu funcționează. Și că e altceva de făcut acum…

Criza… Madama respectivă se asociază cu multe trăiri grele neplăcute, trăiri de care ai vrea să scapi cu orice preț. Și poate chiar încerci, dar nu funcționează… Uneori se pare că nu este ieșire din ea, că nu mai are rost să încerci ceva. Dar înainte de a lăsa mâinile în jos, simți că în suflet mai pulsează o speranță, o luminiță de putere mai arde, și se mai gășește o fărâmă de  încredere în tine.

Aș fi vrut să pot să-ți ofer pastile magice, și soluții de 1,2,3, cu care jonglează mulți din jur. Dar nu pot. Nu pot pentru că nu le am. Nu pot pentru că știu altceva. Știu că tu ești unic și treci prin criza ta într-un mod unic. Și chiar și criza ta e unică. Tu știi cel mai bine ce ți se întâmplă. Și știi că durerea acoperă vocea soluțiilor. Și că durerea aceasta pare prea grea să o privești în ochi.

Te încurajez să o facem împreună. Știu că vom reuși! Permite-mi să te ajut și să te susțin. Cred în tine, în valoarea și în victoria ta. Sună-mă acum și stabilește o ședință!

Putem să o organizăm la mine la birou sau prin Skype, Viber, etc.

Telefon 069379000

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *