Sunt multe prejudecăți cu privire la mers la psiholog. Nu știu care sunt ale tale. Pot să spun doar despre ale mele, prin care am trecut și eu. Da, chiar fiind psiholog am avut și eu acele frici, neînțelegeri și prejudecăți.

Calea mea către cabinetul de psihologie a fost una lungă. Mie îmi era frică de faptul că nu voi fi înțeleasă sau criticată pentru lucrurile, pe care le-ar fi avut de expus la cabinet. Mă speria acea dezgolire a sufletului în fața unui om străin.

Într-un final am ajuns să merg la specialiști în virtutea studiilor și activității mele. Pot spune doar că am fost încurajată enorm, și am lăsat acolo poverile grele, de care nu mă puteam debarasa singură.

Probabil și tu ai putea avea nevoie de încurajare, susținere și claritate în unele domenii ale vieții. Eu îți recomand să încerci. Nu ai obligația să mergi la a doua întâlnire, dar odată ai putea încerca. La ședință cu mine poți ajunge prin Skype sau pe viu la birou. Dacă presupui că poate ai nevoie de consiliere psihologică, scrie-mi la info@liuba.eu sau sună la +37369379000 și decidem. Poți să mă găsești și pe Facebook https://www.facebook.com/Altruism.md Voi fi bucuroasă să comunicăm.