Ce este?
Indicator al tipului Myers-Briggs (sau MBTI) este o metodă universal acceptată de identificare a tipurilor de personalitate, construită pe baza clasificării Jungiene a tipurilor de personalitate. Instrumentul psihologic cu renume mondial împarte oamenii în 16 tipuri.

Acest instrument este utilizat pe scară largă în peste 100 de companii internaționale și școli de afaceri din peste 70 de țări și tradus în peste 12 limbi. În SUA este folosit pentru orientare în carieră, în special de Forțele Armate ale Statelor Unite și companii precum IBM, AT & T, Mars și altele. În fiecare an peste 2 milioane de persoane din întreaga lume sunt testate în scopuri profesionale.

 

Testare.
Setul de întrebări propus mai jos servește drept scop determinarea tipului tău de personalitate. Întrebările în sine nu sunt importante, ci răspunsurile care indică anumite preferințe ale tale cu ceea ce îți place sau nu.
Preferințele tale sunt importante deoarece ele creează o mulțime de diferențe și particularități ale ale, utile și valoroase pentru a fi cunoscute: în interese și abilități, în satisfacție de la o activitate de un anumit tip și la succes în aceasta.
Înțelegerea diferențelor și semnificației acestora te poate ajuta să trăiești cu satisfacție, să lucrezi cu spor și să interacționezi eficient cu oamenii.

Cum să treci testul.
Citește o întrebare și toate răspunsurile la aceasta dintr-o dată, apoi alege repede răspunsul tău, nu ezita. Prima reacție este cel mai probabil mod natural al tău de a gândi, simți sau acționa. Nu încerca să fii consecvent. Dacă găsești o întrebare la care ambele răspunsuri sunt la fel de corecte pentru tine și nu poți alege, atunci marchează oricare din ele. Poți sări peste ea și reveni mai târziu. Important însă este să răspunzi la toate întrebările.

Ce se va întâmpla în continuare?
După testare te vei putea întâlni în direct sau online la o ședință cu expertul certificat MBTI pentru a obține mai multe informații despre tipul tău, precum și sfaturi utile pentru dezvoltarea ta personală și pentru modul în care poți aborda mai bine problemele personale. Costul întâlnirii este de 35 Euro.

De asemenea, poți să faci comandă de o descriere detaliată a tipului tău în scris pe 10 pagini (cost – 120 euro ), în care vei avea descrise caracteristicile tale legate de următoarele aspecte:
– cum iei deciziile,
– cum rezolvai conflictele,
– ce te motivează,
– Cum te comporți într-o echipă,
– felul tău de a fi în relații personale,
– comportamentul tău în situații stresante,
– domenii pentru dezvoltarea personală,
– punctele oarbe și neajunsurile tale,
– potențialul și creșterea potențialului tău de lider, etc.

 

Achitarea se poate face prin transfer pe contul nostru bancar  sau pe contul meu PayPal liuba.ceban@gmail.com

De asemenea, sunt oferite cursuri și seminare privind dezvoltarea personală, dezvoltarea echipei, a relațiilor armonioase în familie. Nu ezita să mă contactezi pentru detalii în acest sens

Rezultatele testelor sunt confirmate numai la o întâlnire personală în direct sau online cu Expertul Certificat MBTI, Coach-ul Liuba Ceban. Pentru comunicare: www.liuba.eu, info@liuba.eu, +37369379000 (Viber, WhatsApp, Telegram). Rezultatele sunt disponibile în termen de 7 zile lucrătoare.

 

Mulțumesc pentru interes față de instrumentul psihologic MBTI. Te voi contacta în 7 zile lucrătoare pentru a stabili data, ora și locul ședinței! Abia aștept să discutăm rezultatele testului cu tine!