Pentru clienți corporativi


Ca Practician Licențiat MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator), ofer o gamă largă de servicii profesionale pentru dezvoltarea personală și îmbunătățirea dinamicii de echipă în cadrul organizațiilor. Înțelegerea tipologiilor MBTI poate ajuta la creșterea eficienței comunicării, la consolidarea relațiilor interpersonale și la optimizarea proceselor de muncă. Iată serviciile pe care le ofer:

  1. Evaluări MBTI Individuale: Facilitarea sesiunilor individuale de evaluare pentru a determina tipul de personalitate MBTI și furnizarea de feedback personalizat pentru a înțelege preferințele proprii în materie de percepție și judecată.
  2. Workshop-uri de Dezvoltare Echipă: Organizarea și conducerea de ateliere interactive pentru echipe și departamente, axate pe îmbunătățirea colaborării prin înțelegerea diverselor tipuri de personalitate și a modului în care acestea se conectează într-un cadru profesional.
  3. Coaching pentru Lideri: Oferir sesiuni de coaching personalizat pentru lideri și manageri, cu scopul de a dezvolta abilități de leadership bazate pe înțelegerea tipului individual și a tipurilor de personalitate ale membrilor echipei.
  4. Managementul Conflictelor: Utilizarea cunoașterii tipologiilor MBTI pentru a media și rezolva conflictele interpersonale și în echipe, făcând lumină asupra diferențelor fundamentale care pot duce la neînțelegeri.
  5. Dezvoltare Personală: Conducerea de sesiuni individuale sau de grup pentru identificarea și exploatarea potențialului maxim al fiecărei tipologii de personalitate, cu accent pe creșterea încrederii de sine și satisfacția personală.

Aceste servicii sunt concepute pentru a sprijini clienții să își exploateze la maximum punctele forte, să înțeleagă modul în care diferite tipuri de personalitate se pot complementa reciproc și să lucreze împreună pentru atingerea obiectivelor comune, în maniera cea mai eficientă posibil.

Solicită oferta la mbti.corporativ@liuba.eu

Chestionarul pentru clienți corporativi poți să-l descarci aici

#MBTIMoldova #PracticianLicentiatMBTI #MBTICorporativ #TrainingMBTIMoldova #OfertaCorporativaMBTI #DezvoltareEchipaMD #LeadershipMoldova #CoachingCorporativMD #SesiuniMBTICorporate #AnalizaPersonalitateMD #WorkshopuriMBTIMoldova #ProductivitateEchipaMD #GestionareaConflictuluiMD #PersonalitateSiCarieraMD #EficientaOrganizationalaMD #MBTICoachingMoldova #ProfilingEchipaMD #ComunicareEficientaMD #TeamBuildingMBTI_MD #CulturaCorporativaMD #teambuilding_md #teambuildingMoldova