Liuba Ceban cursuri Curs online”Iubesc și (nu) doare…”

Curs online”Iubesc și (nu) doare…”


40 DE LECȚII ȘI EXERCIȚII, PESTE 4 ORE DE CONȚINUT VIDEO ȘI TEXTE

Cursul se află aici

Acest curs l-am ”copt” de mult timp. S-a născut în inima mea din experiența clienților mei, dar și din experiența mea personală. Știu că labirinturile durerii sufletești nu sunt un loc plăcut pentru navigare în istoria vieții tale... Știu că te încearcă multe întrebări, la care nu găsești răspuns. Știu că durerea poate fi atât de mare încât îți taie pofta de viață... Și stiu că tu ești o persoană importantă, puternică și ai valoare necondiționată, chiar dacă vocea durerii la moment poate să șoptească opusul.

În acest curs am adunat informațiile cele mai încurajatoare pe care le-am obținut pe parcursul carierei mele și le-am împărtășit cu mii de oameni cu care am lucrat. A venit momentul să ți-le ofer cu drag și ție.

Aici vei învăța principiile dezvoltării personale chiar și în mijlocul durerii emoționale! Tu ai valoare, chiar dacă realitățile din relația ta dor la moment. Durerea însă nu este cazul să te urmărească mereu. Hai să călătorim împreună spre vindecarea ta! Te invit într-o călătorie fascinantă de descoperire de sine, de cunoaștere de sine și de vindecare emoțională.

Voi fi alături de tine pe parcursul celor 11 sesiuni și 40 de lecții și nu numai!

Ai și cadouri garantate pe final de curs.
Voi fi onorată să fiu partea încurajatoare în procesul tău de vindecare.

Ne vedem șa curs! Mulțumesc pentru cadoul încrederii din partea ta.

Cu drag,

Liuba Ceban aka Dr. Luke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Личный курс “Основы эмоционального здоровья”Личный курс “Основы эмоционального здоровья”

Предлагаю курс из 5 личных встреч по эмоциональному здоровью. Кто я и любовь к себе. Профессиональное тестирование типа личности и отношения к себе.Мои эмоции - Знакомство с миром эмоций, их